Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από λεμόνι & θυμάρι

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από λεμόνι & θυμάρι

25' Εύκολο

Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το ψαρονέφρι, τα αλατίζουμε, τα πασπαλίζουμε με θυμάρι και τα αλευρώνουμε.
  • Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βιτάμ να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και το ψαρονέφρι και αφήνουμε να ροδίσει κι από τις δυο μεριές.
  • Σβήνουμε με το κρασί και το λεμόνι (όπου έχουμε λιώσει τον κύβο λαχανικών). Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε το ψαρονέφρι να μαγειρευτεί και να δέσει η σάλτσα.

Extra tip

  • Συνοδεύεται ωραία με ρύζι ή λαχανικά στον ατμό (ή και τα δυο)!

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι (σε μικρά κομμάτια)
  • 150 γρ. βιτάμ
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • 1 κύβος λαχανικών Knorr
  • Αλάτι
  • Ξερό θυμάρι

Βιτάμ
Knorr

1,20€

ΕΚΠΤΩΣΗ

0,50€

ΕΚΠΤΩΣΗ

Σας ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε τώρα στο Livemasrt
Πληροφοριες λογαριασμου
Επιλέξτε το όνομα του λαγαριασμού σας. Μπορεί να περιέχει κενά, τελείες, παύλες και κάτω παύλες.
Δεν δημοσιοποιείται σε καμία περίπτωση.
Εισάγετε ένα συνθηματικό εισόδου για το νέο λογαριασμό και στα δύο πεδία.
Το Προφίλ μου