Κατηγορία: 
Σπίτι
Για τραγανό φύλλο στις πίτες. Αν θέλουμε να είναι τραγανό το φύλλο για τις πίτες, είτε αυτό είναι σπιτικό η εμπορίου, το ραντίζουμε με λίγο γάλα ή νερό πριν το ψήσουμε.
Η βαθμολογία σου: None Average: 4 (1 vote)
Εγγραφείτε τώρα στο Livemasrt
Πληροφοριες λογαριασμου
Επιλέξτε το όνομα του λαγαριασμού σας. Μπορεί να περιέχει κενά, τελείες, παύλες και κάτω παύλες.
Δεν δημοσιοποιείται σε καμία περίπτωση.
Εισάγετε ένα συνθηματικό εισόδου για το νέο λογαριασμό και στα δύο πεδία.
Το Προφίλ μου